Mohamed Aynan

Home/Mohamed Aynan
Mohamed Aynan 2017-08-12T10:24:51+00:00

M Aynan Staals Advocaten IJburgMr. Mohamed Aynan (geboren in 1977 te Nador, Marokko) is getogen in Haarlem alwaar hij de middelbare school heeft doorlopen. In 2011 is hij aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de master Publiekrecht, leerpad Strafrecht.
Van 2013 tot en met 2016 is hij als advocaat werkzaam geweest bij een internationale rechtspraktijk op Sint Maarten. In die periode vloog hij af en aan naar de rechtszalen van Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Hij heeft op diverse rechtsgebieden (proces)ervaring opgedaan zoals: het (commune) strafrecht, het personen- en familierecht, het erfrecht, het ondernemingsrecht, het vastgoed- en huurrecht (o.m. timeshare), het arbeidsrecht en het insolventierecht.
Nadat mr. Aynan de beroepsopleiding voor de advocatuur succesvol heeft afgerond op Sint Maarten, heeft hij zijn werkzaamheden naar Nederland verplaatst. In augustus 2017 is hij in Amsterdam beëdigd tot advocaat en toegetreden tot Staals Advocaten, waar hij een algemene rechtspraktijk voert.
Mr. Aynan kan u in rechte bijstaan in het Nederlands, maar desgewenst ook in het Engels, Berbers (Riffijns) en het Marokkaans Arabisch